[学科网]2026届高三11月大联考考后强化卷数学(新高考卷)试题于2025-11-22发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了[学科网]2026届高三11月大联考考后强化卷数学(新高考卷)试题的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

试题答案

本文从以下几个角度介绍。

    1、学科网2024年高三11月大联考考后强化卷数学
    2、学科网2024年高三11月大联考数学新高考
    3、学科网2024年高三11月大联考新课标二卷数学
    4、学科网2024年高三11月大联考全国二卷
    5、学科网2024年高三11月大联考全国三卷
    6、学科网2024年高三11月大联考三卷
    7、学科网2024年高三11月大联考全国卷
    8、学科网2024年高三11月大联考新课标二卷
    9、学科网2024年高三11月大联考
    10、学科网2024年高三11月大联考全国2

3、[学科网]2026届高三11月大联考考后强化卷数学(新高考卷)试题


1、[学科网]2026届高三11月大联考考后强化卷数学(新高考卷)试题


B: 45
A: Because the air in the countryside is very clean. It’s good for people’s health.
B: You are right.
六、单词拼写。(10×1=10分)
46.The teacher gave us many (task) to finish before the weekend.
47.Mr. Brown would like to give all his money to (medicine) research.
48.AI is here now and it (influence) us in many ways.


Chen says that many parents love to go here with their kids. "It's a great place to help my kids learn how farming works," a father says. Some old people like planting vegetables there because it helps them relax. Some young people also like having fun with friends there. At All-Happy City, everyone can have a great time!
B.任务型阅读。根据短文内容,按要求回答问题。(共5小题;每小题1分,计5分)
One day, a farmer plants some rice plants with his son in the field(田野). After planting, the farmer goes to watch these plants grow every day. The plants grow very slowly(缓慢地). The farmer is worried(担心的) and asks another farmer for help.“My rice plants grow very slowly. What can I do ”“Just work hard and wait,” another farmer says. But the farmer is worried all the same.“What should I do to help them grow ” he asks his son.“Dad,” answers the son,“I think you need to wait. The rice plants grow day and night, but you just don't see that” The farmer says,“I don't think so, Son. I must do what I can to help them”.
The next morning, the farmer goes to the field and pulls(拉) the rice plants up one by one. He is tired, but he is happy, because he thinks he helps the rice plants grow.
When the sun goes down, he goes home and tells his son what he does during the day. His son runs to the field and finds all the rice plants are dead(死的).
6. What do another farmer and the farmer's son both suggest(两个都建议) to the farmer
7. What does the word“them” in the first paragraph refer to(指的是)


4、[学科网]2026届高三11月大联考考后强化卷数学(新高考卷)试题


3、[学科网]2026届高三11月大联考考后强化卷数学(新高考卷)试题


5、[学科网]2026届高三11月大联考考后强化卷数学(新高考卷)试题


2、[学科网]2026届高三11月大联考考后强化卷数学(新高考卷)试题


3、[学科网]2026届高三11月大联考考后强化卷数学(新高考卷)试题


4、[学科网]2026届高三11月大联考考后强化卷数学(新高考卷)试题


原来的1/2


【详解】A、铜具有导热性,加热铜管的目的是产生高温水蒸气,使温度达到火柴的着火点,故说法正确;
B、因为水蒸气隔绝了氧气,所以P处火柴不能燃烧,故说法正确;
C、把火柴靠近管口P处,火柴被加热,但是水蒸气使火柴使火柴隔绝了氧气,火柴不能燃烧,迅速移开火柴,火柴移离水蒸气,与氧气充分接触,开始燃烧,该实验现象证明燃烧需要与氧气接触,故说法错误;
D、因为水蒸气隔绝了氧气,所以P处火柴不能燃烧,火柴移离水蒸气,与氧气充分接触,就会燃烧,故说法正确;
故选:C。
11.B
【详解】A、天然气属于化石燃料,短期内不能再生,属于不可再生能源,不符合题意;


3、[学科网]2026届高三11月大联考考后强化卷数学(新高考卷)答案