[百师联盟]2026届高三年级12月月考语文答案于2025-12-19发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了[百师联盟]2026届高三年级12月月考语文答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

试题答案

本文从以下几个角度介绍。

    1、百师联盟高三月考二语文答案"
    "no_ai_sug":false}
    {"type":"sug"
    "sa":"s_2"
    "q":"2024百师联盟高三第二次月考"
    "no_ai_sug":false}
    {"type":"sug"
    "sa":"s_3"
    "q":"2024百师联盟高三10月联考"
    "no_ai_sug":false}
    {"type":"sug"
    "sa":"s_4"
    "q":"2024年12月百师联盟"
    "no_ai_sug":false}
    {"type":"sug"
    "sa":"s_5"
    "q":"百师联盟2024高三第一次月考"
    "no_ai_sug":false}
    {"type":"sug"
    "sa":"s_6"
    "q":"百师联盟2024高三第三次月考"
    "no_ai_sug":false}
    {"type":"sug"
    "sa":"s_7"
    "q":"百师联盟高三月考三全国卷"
    "no_ai_sug":false}
    {"type":"sug"
    "sa":"s_8"
    "q":"2024百师联盟高三五月联考"
    "no_ai_sug":false}
    {"type":"sug"
    "sa":"s_9"
    "q":"2024百师联盟高三第二次月考"
    "no_ai_sug":false}
    {"type":"sug"
    "sa":"s_10"
    "q":"百师联盟2024高三第二次月考"
    "no_ai_sug":false}

6、[百师联盟]2026届高三年级12月月考数学试题


1、[百师联盟]2026届高三年级12月月考生物试题


14.C 15.A 16.B 17.D
【导语】本文主要描述了朋友之间应该做的事情。
14.根据图①可知朋友应该倾听,listen听,故选C。
15.根据图②可知朋友一起看书,share分享,故选A。
16.根据图③可知朋友一起玩游戏,play玩,故选B。
17.根据图④可知朋友应该互相帮助,help帮助,故选D。
18.E 19.D 20.A 21.C 22.B


In the UK, patients with hearing loss can obtain hearing aids free of charge through the NHS (英国国家医疗服务体系). However, the choice of style and level of technology may be limited and can also involve lengthy waiting lists. There are a greater number of hearing aid options available in the private sector but these can sometimes be expensive, which can be a prohibitive factor for individuals.
There are many different types of hearing aids such as invisible-in-canals. The hearing aid selection is discussed with each individual at their hearing assessment, and the correct hearing aids are selected according to their level of hearing loss.
There have been other advancements in technology such as rechargeable hearing aids. There is now wireless connectivity in many hearing aids, which enables hearing aids to be connected to mobile devices, tablets and television, allowing direct audio streaming into hearing aids.
Undoubtedly, wearing hearing aids is very beneficial for wellbeing, allowing individuals to interact with others and hear better. All of the advancements in technology mean the functionality and comfort of hearing aids has greatly increased, considerably improving quality of life for more people with hearing loss.
28. What does the author want to convey in paragraph 2
A. What people with hearing loss should do. B. How individuals respond to hearing aids.
C. Why some people avoid using hearing aids. D. Whether hearing aids will affect independence.


1、[百师联盟]2026届高三年级12月月考 答案


1、[百师联盟]2026届高三年级12月月考物理答案


1、[百师联盟]2026届高三年级12月月考地理答案


2、[百师联盟]2026届高三年级12月月考化学答案


6、[百师联盟]2026届高三年级12月月考物理试题


1、[百师联盟]2026届高三年级12月月考地理答案


A.N=N键的键能大于O=O健的键能


C.二氧化锰是所有化学反应的催化剂
D.没有催化剂,化学反应就不能发生
4-2下列关于催化剂的认识正确的是
A.二氧化锰在任何反应中都是催化剂,都起催化作用
B.催化剂在反应中会逐渐消耗,需要不断添加
C.催化剂能改变化学反应的速率,不能决定反应是否发生和生成物的质量
D.化学反应前后催化剂的化学性质会改变


3、[百师联盟]2026届高三年级12月月考化学答案