重庆康德2026年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(二)2数学试题于2025-12-18发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了重庆康德2026年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(二)2数学试题的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

试题答案

本文从以下几个角度介绍。

    5、重庆康德2026年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(二)2数学试题


    1、重庆康德2026年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(二)2数学试题


    21.B [细节理解题。根据The Cambrian Way部分“The Cambrian Way,which cuts north to south through the heart of Wales,is a fantastic place,thanks to its patchwork fields,dense forests and rolling,sheep-dotted hills.”可知,在The Cambrian Way,游客可以看到绵延起伏的山丘。选项B符合题意,故选B。]
    22.C [细节理解题。根据The North Wales Way部分中“Spanning Wales’ short but scenic north coast,this route offers road trippers a chance to encounter Welsh history,language and culture in a splendid setting.”可知,这条路线可以帮助人们了解威尔士的文化,选项C符合题意,故选C。]
    23.A [写作意图题。根据文章第一段同时结合下面段落中对威尔士的四条不同的风景参观线路的介绍可知,文章主要介绍了威尔士四条不同的供游客参观风景的线路。选项A符合题意,故选A。]
    语篇解读 本文是一篇记叙文。文章讲述了乔治·华盛顿·卡佛的生平,他从小从事园艺工作,在学校表现优异,他的花生报告对经济做出了贡献并为他赢得了全世界的赞誉。
    24.A [细节理解题。根据第一段中的“As a sickly child,Carver was unable to work in the fields,so he did gardening.”可知,卡佛在童年从事园艺工作。]
    25.D [细节理解题。根据第二段中的“He proved to be a first-class student...first African-American teacher.”可知,卡佛在求学期间表现优异。]
    26.B [推理判断题。根据第三段中的“Upon arriving...equip his own lab.”可知,在塔斯基吉师范工业学校时,卡佛靠自己建造实验室。]


    14.(2025?商城县二模) In the old﹣fashioned town of Willowbrook,two friends named Emma and Liam shared an intimate bond.They were inseparable and spent every moment together,laughing,exploring,and creating unforgettable memories.
    One cold winter morning,as the first snowflakes gently fell from the sky,Emma woke up with a stuffy nose and a sore throat.She tried to brave it and get ready for school,but her body felt weak and achy.Unwillingly,she called Liam to let him know she couldn't make it to school that day.
    Liam was concerned when he heard the tiredness in Emma's voice. "Don't worry,Em.I'll take care of everything at school for you," he assured her.Feeling grateful for Liam's understanding,Emma forced a smile and replied, "Thank you,Liam.You're the best friend anyone could ask for."
    After school,Liam hurried to Emma's house,carrying a meal he had prepared for her.He knocked on the door,and Emma's mother welcomed him with a warm smile. "Oh,Liam,you're such a thoughtful friend," she said."I brought some soup and tea for Emma.I hope it will make her feel better," Liam replied,some concern in his eyes.Entering Emma's room,Liam found her curled up under a blanket,looking pale but relieved to see him. "Hey,I brought some comfort food to cheer you up," he said,setting the food on her bedside table.
    Emma's eyes lit up,and she smiled weakly. "You didn't have to,but thank you.This means the world to me," she whispered.Sitting by her side,Liam kept her company,chatting softly and making her laugh despite her illness.The warmth of their friendship enveloped the room,bringing a feeling of comfort to Emma's tired soul.
    As Emma regained her strength,she realized just how lucky she was to have a friend like Liam.His unwavering(坚定不移的) presence and kindness had made her recovery easier and brighter.Their friendship grew stronger with each passing day,and from that moment on,they knew they would be there for each other through thick and thin.
    (1)What does the underlined word "intimate" in Paragraph 1 probably mean?    


    5、重庆康德2026年普通高等学校招生全国统一 高考模拟调研卷(二)2数学试题


    2、重庆康德2026年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(二)2数学试题


    5、重庆康德2026年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(二)2数学试题


    3、重庆康德2026年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(二)2数学试题


    5、重庆康德2026年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(二)2数学试题


    5、重庆康德2026年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(二)2数学试题


    广东省部分校2025-2026上学期10月联考化学试卷

    精品试卷·第 2 页 (共 2 页)


    3、重庆康德2026年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(二)2数学答案