台州市六校联盟2025学年高一第一学期期中联考(2025.11)地理答案于2025-11-27发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了台州市六校联盟2025学年高一第一学期期中联考(2025.11)地理答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

试题答案

本文从以下几个角度介绍。

    5、台州市六校联盟2025学年高一第一学期期中联考(2025.11)地理试题


    6、台州市六校联盟2025学年高一第一学期期中联考(2025.11)化学试题


    The ride took about two hours. They spent most of the time singing and talking, so time went by 149 .
    When they arrived in Hastings, it was a little cold. They visited a castle (城堡) and all of them thought it was a great 150 . About two hours later, they were hungry. Then they had lunch in the park. In the afternoon, Susan and her friends traveled around the town. At 6:30 in the afternoon, they went back home. Susan 151 really tired, but she liked this great trip.
    阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
    walk excite so something from tour go one fast photo
    We were so happy because Dad wanted to take us to go for a trip. We planned to travel to Dali in Yunnan. It’s far 152 our city. So we chose to go there by plane. It took us a lot of money to do that. But it’s a 153 way to travel. My sister and I felt 154 because it was the first time we had traveled there. We got there on the evening of September 15th. We felt a little tired. After relaxing in our hotel for some time, my sister and I 155 out for the evening sightseeing tour (夜景观光). My parents didn’t like it, 156 they stayed at the hotel.
    On the 157 day, we took a taxi to the Cangshan Mountain. The landscape was wonderful. To remember the beautiful time, I took many 158 . On the second day, we took a boat trip on Erhai Lake. For dinner, we had 159 special—rice noodles. We never had that before. On the third day, we visited the Old Town of Dali. 160 around the beautiful town was really enjoyable. Then I understood the reason why so many 161 like coming here every year. The trip was short, but we had a great time in Dali.
    阅读下面短文,从方框中选择恰当的词或短语并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一个词或短语,每个词或短语限填一次。


    【导语】本文讲述了 Mandy 和她的同学们在学校的花园里上园艺课的情景。
    41.细节理解题。根据“I’m Mandy, a student from Beijing.”以及“Look, there is a yard in our
    school…My classmates and I are in the yard now.”可知,曼迪在学校。故选 B。
    42.细节理解题。根据“We all wear yellow caps for our gardening (园艺) class.”可知,学生们
    戴的是黄色的帽子。故选 C。
    43.细节理解题。根据“The students in Group One need to water the potato plants.”可知,第一
    组的学生需要给土豆苗浇水。故选 A。


    4、台州市六校联盟2025学年高一第一学期期中联考(2025.11)历史答案


    3、台州市六校联盟2025学年高一第一学期期中联考(2025.11)物理答案


    3、台州市六校联盟2025学年高一第一学期期中联考(2025.11)语文答案


    5、台州市六校联盟2025学年高一第一学期期中联考(2025.11)英语答案


    5、台州市六校联盟2025学年高一第一学期期中联考(2025.11) 试题


    4、台州市六校联盟2025学年高一第一学期期中联考(2025.11)语文答案


    D.正反应活化能比逆反应活化能小100 kJ·mol-1
    【变式1-2】在体积可变的容器中发生反应:N2(g)+3H2(g)??2NH3(g),当增大压强使容器体积缩小时,化学反应速率加快,其主要原因是(  )
    A.分子运动速率加快,使反应物分子间的碰撞机会增多
    B.反应物分子的能量增加,活化分子百分数增大,有效碰撞次数增多
    C.活化分子百分数未变,但单位体积内活化分子数增加,有效碰撞次数增多
    D.分子间距离减小,使所有的活化分子间的碰撞都成为有效碰撞
    问题二 浓度对化学反应速率的影响


    (2) B 检查装置的气密性 /
    20.(1)甲和乙
    (2)温度
    (3)不能
    21.(1)猪肝块
    (2) 放热 30
    (3)催化剂只能改变化学反应速率,不能改变生成物的质量(合理即可)


    3、台州市六校联盟2025学年高一第一学期期中联考(2025.11)生物答案