[学科网]2026届高三11月大联考地理(河北卷)答案
[学科网]2026届高三11月大联考地理(河北卷)答案于2025-11-14发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了[学科网]2026届高三11月大联考地理(河北卷)答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

本文从以下几个角度介绍。
- 1、21届河北省高三年级11月份联合考试地理
2、2024~2024学年河北省高三上学期12月份考试地理
3、河北省21届高二年级10月份联合考试地理答案
4、河北省高三年级上学期10月联考地理
5、2024高三11月大联考地理
6、21届河北省高二年级11月份期中考试地理
7、河北省2024年地理高考答案
8、河北省21届高三联合考试地理
9、河北省联考地理答案
10、2024年河北高三二模地理
6、[学科网]2026届高三11月大联考地理(河北卷)试题
6、[学科网]2026届高三11月大联考化学(河北卷)试题
C. The gift shop is just across from the ticket window.
D. Students don't need to pay for visiting the Panda House.
B
When I saw Ronny for the first time,he looked like other kids in the first-grade classroom where
I volunteered as a Reading Mum.However,he usually arrived at school wearing old clothes.
On the day when it was Ronny's turn to read,he sat very close to me.I watched his fingers move
slowly under each letter as he tried to speak out "Bud the Sub".It sounded more like "Baw Daw
A
Many students go to school by bus. But do you have classes on the bus There is one small farm in Mexico. There is no school there. A bus is the school. The driver of the bus is the teacher. It’s a school bus, but it doesn’t take the children to school. It just goes around from place to place every day, and sometimes it comes to the farm. The bus will stay there for three months. The farmers call it a school on wheels (车轮). Every time the bus comes, the farmers run to it, shouting (呼喊) and laughing. They like the bus a lot.
When the bus is on the farm, in the morning, the teacher teaches the small children. In the afternoon, the bigger children come to have their class because they must work in the morning. At night, the fathers and mothers come to the bus school! They want to learn too.
Everyone on the farm welcomes the bus school. However, they hope to have a real school in the future.
46.Who is the bus driver
A.The farmer. B.The parent. C.The teacher.
47.What does the school bus do every day
2、[学科网]2026届高三11月大联考语文(河北卷)答案
6、[学科网]2026届高三11月大联考生物(河北卷)答案
5、[学科网]2026届高三11月大联考地理(河北卷)答案
3、[学科网]2026届高三11月大联考生物学(河北卷)答案
6、[学科网]2026届高三11月大联考地理(河北卷)试题
2、[学科网]2026届高三11月大联考 (河北卷)答案
①2.24 ②0.6 ③28 ④16g/mol ⑤1:2
(6)新型战斗机常用纳米SiC粉体作为吸波材料。高温分解Si(CH3)2Cl2可制得SiC,同时还生成CH4和一种常见酸性气体,写出该反应的化学方程式: 。
【答案】(1)面粉
山梨酸钾
鸡蛋
C
Si(CH3)2Cl2SiC+CH4↑+2HCl↑
【解析】(1)面粉的主要成分是淀粉,富含淀粉的是面粉。(2)属于防腐剂的是山梨酸钾。(3)鸡蛋的蛋白部分主要成分是蛋白质,富含蛋白质的是鸡蛋。(4)聚对苯二甲酰对苯二胺纤维俗称“凯夫拉”,相对分子质量大于10 000,属于有机高分子材料,故选C;(5)聚乙烯的结构简式为。(6)高温分解Si(CH3)2Cl2可制得SiC,同时还生成CH4和一种常见酸性气体HCl,依据原子个数守恒该反应的化学方程式:Si(CH3)2Cl2SiC+CH4↑+ 2HCl↑。
3、[学科网]2026届高三11月大联考生物(河北卷)答案
版权声明:本文内容由互联网用户自发贡献,该文观点仅代表作者本人。本站仅提供信息存储空间服务,不拥有所有权,不承担相关法律责任。如发现本站有涉嫌抄袭侵权/违法违规的内容, 请联系我们,一经查实,本站将立刻删除。
