内蒙古巴彦淖尔市临河三中2025202年第一学期高三第一次月考英语答案于2025-09-22发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了内蒙古巴彦淖尔市临河三中2025202年第一学期高三第一次月考英语答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

试题答案

本文从以下几个角度介绍。

    3、内蒙古巴彦淖尔市临河三中2025-202年第一学期高三第一次月考英语试题


    2、内蒙古巴彦淖尔市临河三中2025-202年第一学期高三第一次月考语文试题


    Mr. A always greeted (迎接) us with open arms as he said, “Welcome! Smile! It’s a great day to be alive!” It was clear that Mr. A had a true passion (热情) not only for math but for teaching. If Mr. A ever experienced bad days in life, he never showed it. Mr. A greeted us with that same smile every day. He encouraged each student, from the top achiever to the “I can’t” student.
    I found myself looking forward to math class although I still hated the subject itself. Being in Mr. A’s presence made me feel good, as if I had the chance to succeed. As the year progressed, I spent increasingly more time on my homework, and I met with Mr. A weekly. My classmates began to do the same, and it became “cool” to have lunch and a talk with Mr. A. We didn’t know it at the time, but he was changing our attitudes (态度).
    Though my story is not one of overnight success and I didn’t become a straight-A math student, my hard work did begin to pay off and my grades slowly began to climb. There were hard times, of course. Difficult math questions sometimes succeeded in bringing me down, but Mr. A kept reminding (提醒) me, “Kate, smile! It’s a great day to be alive!”
    4. What can we know about the author from Paragraph 1
    A. He was the math teacher’s dream student.
    B. He was satisfied with his current situation.
    C. He did not believe his ability to learn math well.


    9.推理判断题。根据Danny told John that it was not as scary as it looked...Danny gave him a big smile.可知Danny给John一个微笑,鼓励他勇敢尝试。故选C。
    10.推理判断题。根据Then they spent the rest of the day enjoying themselves jumping off the diving board.可知他们度过了剩下的一天,享受着从跳板上跳下来的乐趣,所以他感到很开心。故选B。
    【答案】11.C
    12.B
    13.C
    14.D
    15.C


    3、内蒙古巴彦淖尔市临河三中2025-202年第一学期高三第一次月考政治答案


    2、内蒙古巴彦淖尔市临河三中2025-202年第一学期高三第一次月考地理答案


    6、内蒙古巴彦淖尔市临河三中2025-202年第一学期高三第一次月考英语答案


    3、内蒙古巴彦淖尔市临河三中2025-202年第一学期高三第一次月考物理答案


    3、内蒙古巴彦淖尔市临河三中2025-202年第一学期高三第一次月考地理试题


    3、内蒙古巴彦淖尔市临河三中2025-202年第一学期高三第一次月考 答案


    12
    13
    3
    二、非选择题
    13.(10分)电解原理在化学工业中有广泛应用。
    如图表示电解池装置,其中a为电解质溶液,X、Y是两块电极板,
    通过导线与直流电源相连。回答以下问题:


    C.非金属性越强,最高价氧化物对应水化物的酸性越强,P的非金属性强于B的非金属性,故H3PO4>H3BO3,C错误;


    3、内蒙古巴彦淖尔市临河三中2025-202年第一学期高三第一次月考数学答案