[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考英语A(外研社版)试题
[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考英语A(外研社版)试题于2025-06-20发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考英语A(外研社版)试题的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

本文从以下几个角度介绍。
1、[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考英语A(外研社版)试题
5、[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考语文A(外研社版)试题
( )15. What will the girl do in New York
A. She will join in a party and have some delicious food there.
B. She will celebrate Thanksgiving with Jack.
C. She will visit her aunt and uncle. 第三节:听短文,补全信息。(本题共 5 小题,每小题 1 分,共 5 分)
听下面一段短文,根据你所听到的短文内容完成表格信息。听录音前,你将有 10 秒钟的读题
时间,听完录音后,你有 1 分钟答题时间。短文读两遍。
An Enjoyable Day at the Seaside People Mike, Daniel and Tom.
C. Include fewer people to save money. D. Arrange your tour on a specific date.
23. How much will you pay if you join “Guided tours”
A. ?5 in cash. B. ?105 by cheque.
C. ?5 by bank card. D. ?105 via mobile device.
B
My wife and I recently completed a day-long tour of the Great Wall with Jessie. In addition to being very knowledgeable about the history of the areas that we toured, she spoke excellent English and was able to answer all of our questions. Her driver was very experienced and polite, and we really enjoyed being able to have a customized tour that avoided the tourist traps and forced shopping that seem to be a part of the larger group tours.
The attractions themselves were fantastic. I was a little worried that the snowy weather might impact our trip to the Great Wall, but everything went fine, and there weren’t many people out at all that day. I suggest wearing strong shoes—the Great Wall is really a hike. And in snowy or rainy days, the surfaces are pretty slippery (滑的)! Seeing this area in winter was really unique, and the snow made for great pictures. Jessie kept us entertained with stories and facts about the construction of the Wall, and always pointed out great spots for taking pictures. Even though she’s in fantastic shape, she cared about our level of fitness and often stopped to let us catch our breath.
4、[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考生物A(外研社版)试题
3、[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考英语A(外研社版)试题
2、[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考英语A(外研社版)试题
5、[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考生物A(外研社版)试题
1、[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考 A(外研社版)试题
4、[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考 物理A(外研社版)试题
b.混合气体的颜色保持不变
c.消耗1 mol I2的同时生成2 mol HI
d.n(I2)∶n(H2)的值保持不变
1
2
3
4
【答案】(1)催化 (2) CH2O
(3)1.6 (4) 增大反应物的接触面积,加快反应速率 252∶37∶213
【详解】(1)羟基磷灰石在甲醛的转化反应前后质量和化学性质都没有发生变化,说明羟基磷灰石是该反应的催化剂,其作用是催化。
(2)根据微观示意图,该反应是CH2O、O2在羟基磷灰石的催化作用下反应生成CO2、H2O,所以甲醛的化学式为CH2O,该反应的化学方程式为:。
(3)设需要消耗氧气的质量为x
x=1.6g,故填:1.6。
(4)①反应物的接触面积越大,反应速率越快,所以机械球磨的目的是:增大反应物的接触面积,加快反应速率。
3、[学林教育]2024~2025学年度第二学期高一第二次月考数学A(外研社版)答案
版权声明:本文内容由互联网用户自发贡献,该文观点仅代表作者本人。本站仅提供信息存储空间服务,不拥有所有权,不承担相关法律责任。如发现本站有涉嫌抄袭侵权/违法违规的内容, 请联系我们,一经查实,本站将立刻删除。
