[X2]2025年陕西省初中学业水平考试信息卷道德与法治B答案于2025-06-17发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了[X2]2025年陕西省初中学业水平考试信息卷道德与法治B答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

试题答案

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年陕西省初中学业水平考试信息卷答案
    2、陕西省2024年初中学业水平考试道德与法治
    3、2024年陕西省初中学业水平考试全真模拟试题道德与法治
    4、2024年陕西省初中学业
    5、陕西2024年初中学业水平考试信息卷
    6、2024陕西省初中学业水平考试信息卷
    7、2024陕西省初中信息技术学业水平考试
    8、2024陕西省初中学业水平考试信息卷c
    9、2024年陕西省初中学业水平考试信息卷a
    10、2024年陕西省初中学业水平考试道德与法治模拟卷

4、[X-2]2025年陕西省初中学业水平考试信息卷道德与法治B试题


3、[X-2]2025年陕西省初中学业水平考试信息卷道德与法治B试题


5. 略
五、短文填空:本大题共10小题,共10分。
36.(2025·山东省·月考试卷)I have a happy family. But my family has many (1) (rule) that I have to follow.
The most important rule, I think, is that I have to study (2) (hard) at school. My parents always ask me (3) (study) every day even on weekends. Another rule is that I can t eat any (4) (snack) in my bedroom. And I can t use my mobile phone (5) school nights.
Rules! Rules! Rules! There are too many rules for (6) (I). I think many students like to have their rooms as "the place for (7) (them)". For example, my friend Bob tries to keep his room the way he likes—a little bit untidy. And he also has posters of his favourite sports star on the wall.
My sister is (8) 11-year-old student. She thinks rules are good for her. She never (9) (leave) her things around the house. She also makes breakfast for me after getting up. She thinks it (10) (help) build family spirit.
Anyway, everyone has different ideas about rules.


B: 55
A: 56
B: No, I don’t think so. 57
A: Maybe you’re right.
A.I think we will travel by flying train.
B.I think life will be better.
C.What will you be in 2029


3、[X-2]2025年陕西省初中学业水平 信息卷道德与法治B答案


5、[X-2]2025年陕西省初中学业水平考试信息卷道德与法治B答案


6、[X-2]2025年陕西省初中学业水平考试信息卷道德与法治B答案


4、[X-2]2025年陕西省初中学业水平考试信息卷道德与法治B答案


4、[X-2]2025年陕西省初中学业水平考试信息卷道德与法治B试题


3、[X-2]2025年陕西省初中学业水平考试信息卷道德与法治B答案


1.下列属于化学变化的是

B.浓疏酸吸水
C.灯泡通电发光
D.盐酸挥发
A.石灰浆抹墙
2.下列物质不属于溶液的是


【答案】D
【7题答案】
【答案】C
【8题答案】
【答案】A
【9题答案】
【答案】A


3、[X-2]2025年陕西省初中学业水平考试信息卷道德与法治B答案