2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月)政治答案
2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月)政治答案于2025-05-19发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月)政治答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

本文从以下几个角度介绍。
- 1、2024~2024学年高三第五次联考试卷政治
2、2024-2024学年度高三年级第五次模拟
3、2024到2024学年高三第五次
4、2024-2024年高三年级第五次联考试卷
5、2024_2024学年高三第五次联考试卷
6、高三第五次联考试卷政治
7、2024-2024学年高三第五次联考z213105qg
8、2024学年第二学期五校联考高三政治
9、2024 到2024学年度高三第五次联考
10、2024到2024高三第五次联考
4、2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月)政治试题
6、2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月)生物试题
(B)根据短文内容,补全表格。(10分)
Robin is a primary school student. He has some good habits. From Monday to Friday, he gets up early. He must go to school before half past seven. He has breakfast at seven fifteen. On Saturday morning, he goes to the English Club at eight thirty. On Saturday afternoon, Robin usually goes to the library. He likes reading science books there.
But Robin has some bad habits. He watches TV until(直到) midnight on Saturday, so he doesn't get up early on Sunday. He often gets up at ten o'clock in the morning. After he gets up, he doesn't have breakfast. He always plays computer games. He just has a hamburger and some yogurt for lunch. In the afternoon, he does his homework. After he finishes his homework, he plays computer games again. His parents often complain that he spends too much time in playing computer games.
十、任务型阅读。(7分)
American schools have a new lunch menu(菜谱). Recently, new standards(标准) have come out for US school lunches. To become healthier, school meals now have more fruit, vegetables and whole grains(全麦食品). French fries turned into sweet potato(红薯) fries and pizza changed into salad. Most students welcome the new changes. "I think these new rules will make kids start eating healthily," said Kitty Landau from New York. But Tom Brown from California didn't think there was a need for some of the changes. For example, students will have salad instead of(代替) pizza. "Many of us still like pizza," said Tom. "Students don't like the school food. They’ll go hungry.""It will be hard for many kids to say goodbye to their favourite food,"said Linda Tong, a student from New Jersey. "However, I think it's a good idea to eat healthily."
(一)根据短文内容,判断正(T)误(F)。(4分)
( )1. All the students welcome the new lunches.
40.句意:这个想法让所有俱乐部成员都很兴奋。
excited兴奋的;tired疲惫的;sad悲伤的;angry生气的。根据“They’re happy to do meaningful things.”可知,成员们感到兴奋。故选A。
B
Two brothers worked together on a farm. One was married and had a large 41 . The other had no wife yet. Although they lived in different houses, they shared everything they got from their farm.
One day, the single brother said to himself, “It’s not 42 that we share all the rice. I’m 43 and I need less than my brother.” So, every night he took a bag of rice from his store-room and 44 across the field 45 their houses, putting it into his brother’s store-room.
At the same time, the married brother thought, “It’s not fair to share all the rice. I’m married and I have my wife and children to 46 me when I am 47 . However, my brother has no one to take care of his 48 .” So, each night he also took a bag of rice and put it into his brother’s store-room.
Several months passed by. They found 49 strange that their rice never became less. Then, one dark night the two brothers ran into each other. Slowly they began to understand what was happening. Their bags fell onto the ground and tears 50 their eyes at once.
2、2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月) 答案
1、2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月)语文答案
4、2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月)历史答案
2、2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月)政治答案
4、2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月)语文试题
2、2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月)英语答案
(5)装置Ⅰ中碱石灰的作用是:防止空气中水蒸气进入H装置,对实验产生干扰。
【答案】(1)305 (2)18:27:1:3
3、2025年高三年级第五次考前模拟卷(5月)化学答案
版权声明:本文内容由互联网用户自发贡献,该文观点仅代表作者本人。本站仅提供信息存储空间服务,不拥有所有权,不承担相关法律责任。如发现本站有涉嫌抄袭侵权/违法违规的内容, 请联系我们,一经查实,本站将立刻删除。
