[上进联考]2025届广东省高三年级5月联合测评政治答案于2025-05-09发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了[上进联考]2025届广东省高三年级5月联合测评政治答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

试题答案

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年高三5月大联考(广东卷)
    2、广东省2024高三综合测试

4、[上进联考]2025届广东省高三年级5月联合测评政治试题


3、[上进联考]2025届广东省高三年级5月联合测评生物试题


请认真阅读下列短文, 从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中, 选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。
A
  My name is Jenny. I want to be a teacher because my mother is a teacher. She always makes her classes interesting and she is nice to her students, so they like her very much. I’m proud of my mother. She sets a good example for me. Besides, as a patient person, I think I will be good with my kids.
  I’m John. I really want to be a scientist. Science is great and I’m interested in it. When I grow up, I want to discover many useful things to help people. I must study hard to make it possible.
  I’m Frank. I have a dream—to be a soldier. My cousin is a soldier. He looks cool and I think he is a real man, so I want to be a person like him. Soldiers are brave. When our country is in trouble, they are always there to help. I want to be one of them and serve our country.
  Hi! I’m Helen. Becoming a doctor is my dream. As we all know, doctors can be heroes. They change the lives of their patients and give them hope to live on. Every time I go to see a doctor and see a smile on the doctor’s face, I feel really warm.
26.Frank wants to be a soldier because of his ________.


29.句意:坐下。图片E女孩坐下了,故选E。
30.句意:它是一把尺子。图片A是一把尺子,故选A。
31.句意:保管好你的学校用品。图片D显示女孩在整理学习用品,故选D。
32.(2024三下·长春期中)豆豆想问你能看到哪些颜色,他会问
A.What colour is it B.What colour can you see
【答案】B
【知识点】特殊疑问句


5、[上进联考]2025届广东省高三年级5月联合测评化学答案


1、[上进联考]2025届广东省高三年级5月联合测评生物答案


4、[上进联考]2025届广东省高三年级5月联合测评 答案


1、[上进联考]2025届广东省高三年级5月联合测评生物学答案


4、[上进联考]2025届广东省高三年级5月联合测评化学试题


5、[上进联考]2025届广东省高三年级5月联合测评数学答案


135 g 2 mol


C.1 mol油酸可与2 mol氢气发生加成反应
D.1 mol甘油可与3 mol油酸发生酯化反应
12.在一定条件下,动植物油脂与醇反应可制备生物柴油,化学方程式如图:
下列叙述错误的是(  )
A.生物柴油由可再生资源制得
B.生物柴油是由不同酯组成的混合物
C.动植物油脂不能发生水解反应


3、[上进联考]2025届广东省高三年级5月联合测评化学答案