2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟考试(2025.5)语文答案
2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟考试(2025.5)语文答案于2025-05-04发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟考试(2025.5)语文答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

本文从以下几个角度介绍。
- 1、2024黄石五月调研考试
2、2024黄石二中高三联考语文
3、2024年黄石市九年级五月调研考试语文试卷答案
4、2024年黄石五月调研数学试卷
5、2024黄石高三9月质检
6、2024年黄石市九年级五月调研考试
7、2024黄石高三9月调研考试
8、2024年黄石市九年级五月调研考试数学试题卷答案
9、2024湖北省黄石市的期末试卷
10、2024年黄石中考语文试题答案 图片
6、2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟考试(2025.5)数学试题
5、2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟考试(2025.5)生物试题
应用文范文: Reducing air pollution
My hometown has witnessed severe air pollution for several years due to the inappropriate usage of fuel wastes and the increasing demand for cars, which drew our attention.
To tackle the problem, the local authorities took urgent steps. Not only did they carry out strict regulations, but they also fined industrial factories for fuel abuses. Besides, cars using new clean energy were preferred, which reduced the carbon dioxide emission. Most importantly, the government called on people to get involved in reducing the source of air pollution, such as replacing private cars with shared bikes, etc.
Let’s spare no effort to make contributions to solving the air pollution problem in our hometown!
续写范文:On reaching the infirmary, the school doctor greeted us with a surprised look. However, after listening to our earnest plea and the cat’s tragic situation, her expression softened. She quickly got to work, conducting a thorough examination. She told us the cat was severely malnourished and had a respiratory infection. While treating the cat, she patiently explained to us the care it needed. We listened intently, absorbing every word, grateful for her expertise. With the doctor’s professional treatment, the cat’s breathing gradually became more stable, and we felt a glimmer of hope.
Over the next few days, we took turns to take care of the cat. We divided the tasks among us. I was in charge of bringing fresh food and water every morning, Tom cleaned the cat’s temporary shelter, and Lily monitored its health closely. As the days passed, the cat’s condition improved remarkably. Its fur became smoother, and its eyes sparkled with newfound vitality. It even started to play with a small ball we brought for it. This experience not only saved a life but also strengthened the bond between us classmates. We realized that with unity and compassion, we could make a difference.
听力材料:
【答案】56.F 57.F 58.T 59.F 60.T
【知识点】方法/策略、说明文、细节理解、主旨大意、家庭关系
【导语】本文主要介绍了一些与父母愉快相处的方法。
56.细节理解题。根据“They’re our first teachers in our life.”可知父母是我们人生中的第一任老师,而不是在课堂上的第一任老师,故答案为F。
57.细节理解题。根据“Ask your parents to play with you. Go outside together, try some sports, or go to the movies.”可知,未提及打扫房间能让父母开心,故答案为F。
58.细节理解题。根据“When you’re in trouble or meet some sad things, you can ask your parents for help and advice.”可知,当遇到麻烦或伤心事时可以向父母求助,故答案为T。
59.细节理解题。本文分别从“Have fun together.”、“Be kind.”、“Ask for help.”、“Have a try.”这四个方面给出了与父母相处愉快的建议,并非三个,故答案为F。
2、2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟 (2025.5)数学答案
1、2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟考试(2025.5)化学答案
3、2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟考试(2025.5) 答案
4、2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟考试(2025.5)地理答案
6、2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟考试(2025.5)生物学试题
2、2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟考试(2025.5) 答案
12
13
14
综合强化
1
2
3
12.C 依据晶胞的结构可知,该储氢合金通过与 H2大量结合形成金属氢化物来储氢的,晶胞重复的结构单元
无缝并置排列,故与La原子最近且距离相等的Ba原子有4个;该晶胞中,H 之间相互连接形成的笼状结构
有14个面;D选项根据均摊法计算可知:1个Ba原子处于体心位置,La原子处于上下底面棱心和z轴心,原子
32
个数为 112× =3;H原子共40个,即一个晶胞的化学式为BaLa3H40,则晶体的密度为
5.94×10
3 g cm
3、2025年黄石市部分学校高三年级5月联合模拟考试(2025.5)化学答案
版权声明:本文内容由互联网用户自发贡献,该文观点仅代表作者本人。本站仅提供信息存储空间服务,不拥有所有权,不承担相关法律责任。如发现本站有涉嫌抄袭侵权/违法违规的内容, 请联系我们,一经查实,本站将立刻删除。
