云南省曲靖市20242025学年高三年级第二次教学质量监测(曲靖二测)历史试题于2025-04-22发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了云南省曲靖市20242025学年高三年级第二次教学质量监测(曲靖二测)历史试题的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

试题答案

本文从以下几个角度介绍。

    3、云南省曲靖市2024-2025学年高三年级第二次教学质量监测(曲靖二测)地理试题


    2、云南省曲靖市2024-2025学年高三年级第二次教学质量监测(曲靖二测)生物试题


    6. ________ 7. ________ 8. ________ 9. ________ 10. ________
    Passage 8
    Every day, Lisa goes to school with her best f______, Tom. They meet at the bus stop and talk about their p______ for the day. Lisa always carries her backpack with books, a water bottle, and a healthy s______. When they arrive at school, they go to their classroom and sit down quietly. Lisa e______ her math class because she likes solving problems. She uses a calculator and her notebook to work out the a______. After math, they have s______ class where they learn about plants, animals, and the e______. Lisa finds it interesting to learn how things grow and live t______. During lunchtime, Lisa and Tom eat their sandwiches and fruit in the cafeteria. They also s______ stories about their weekends. In the afternoon, they play sports on the playground. Lisa loves playing volleyball and basketball. She thinks exercise is important for staying h______. At the end of the day, Lisa and Tom walk back home together, discussing what they learned.
    ________ 2. ________ 3. ________ 4. ________ 5. ________
    6. ________ 7. ________ 8. ________ 9. ________ 10. ________
    Passage 1【答案与解析】
    sunny - 形容词,表示天气晴朗。


    46.You should be quiet in the library. ( )
    47.You can answer the phone in the reading room. ( )
    48.You can borrow four books at a time. ( )
    49.You can bring your bags into the reading room. ( )
    根据短文内容,判断下列句子的正误,正确的写“T”,错误的写“F”。
    Bob is a lovely boy. He doesn’t like the rules. But there are many rules in his home and school. He’s very unhappy. He likes to play football. But he shouldn’t play football on the street. He likes to watch TV. But he shouldn’t watch TV too often. He likes music. But he mustn’t make noise too late. He doesn’t like uniforms. But he should wear them every day. He doesn’t like vegetables. But he must have them for lunch. He doesn’t like the rules. He must obey them because rules can make his life safe.
    50.Bob is a lovely boy. ( )


    3、云南省曲靖市2024-2025学年高三年级第二次教学质量监测(曲靖二测)语文试题


    3、云南省曲靖市2024-2025学年高三年级第二次教学质量监测(曲靖二测)政治试题


    1、云南省曲靖市2024-2025学年高三年级第二次教学质量监测(曲靖二测)化学试题


    4、云南省曲靖市2024-2025学年高三年级第二次教学质量监测(曲靖二测) 试题


    3、云南省曲靖市2024-2025学年高三年级第二次教学质量监测(曲靖二测)政治试题


    3、云南省曲靖市2024-2025学年高三年级第二次教学质量监测(曲靖二测)地理试题


    (4)该反应中硫元素化合价是否发生改变   (填是或否)。
    【答案】(1)
    (2)2
    (3)4:1:5
    (4)是
    【知识点】有关元素化合价的计算;微粒观点及模型图的应用;根据化学反应方程式的计算;从组成上识别氧化物
    【解析】【解答】(1)由模型图可知,该反应为SO2和O2在一定条件下反应生成SO3,反应的化学方程式为。


    C.火树银花
    D.百炼成钢
    2.《鬼谷子》中记载:“郑人之取玉也,必载司南之车,为其不惑也。”司南是最早的磁性指向器,制

    造司南的磁性物质是

    A.FeO


    3、云南省曲靖市2024-2025学年高三年级第二次教学质量监测(曲靖二测)化学答案