[鼎尖教育]20242025学年高三逐梦星辰杯大联考语文试题
[鼎尖教育]20242025学年高三逐梦星辰杯大联考语文试题于2025-04-16发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了[鼎尖教育]20242025学年高三逐梦星辰杯大联考语文试题的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

本文从以下几个角度介绍。
- 1、2024
逐梦星辰大海!
2、逐梦星辰品牌
3、逐梦星辰是什么意思
4、逐梦星辰大海
5、逐梦星辰大海啥意思
6、逐梦星辰大海下半句
7、逐梦星辰图片
8、逐梦星辰大海上一句
9、逐梦星辰大海的意思
1、[鼎尖教育]2024-2025学年高三逐梦星辰杯大联考数学试题
1、[鼎尖教育]2024-2025学年高三逐梦星辰杯大联考生物试题
21.like, you, Do, tomatoes ( )
22.make, Let’s, salad, a (.)
23.lunch, for, ready, get, Let’s
24.tomatoes, got, Now, we’ve
25.like, Do, eggs, you
26.great, Cupcakes, are
27.every, under, week, the, tree, we, have, afternoon, tea
3.细节理解题。根据第三段“In fact, as Kevin took tests along the way, he did something interesting with each of his results.In fact, as Kevin took tests along the way, he did something interesting with each of his results. He posted them on his bedroom wall so that he could watch his progress.”(事实上,在凯文进行测试的过程中,他对每个结果都做了一些有趣的事情。他把它们贴在卧室的墙上,以便看到自己的进步)可知,凯文是通过提醒自己已经取得的进步来鼓励自己坚持下去,最终获得GED的,故选D项。
4.推理判断题。通读全文可知,本文主要讲述了从小患有阅读障碍的凯文坚持不懈,克服重重困难,终于在52岁时获得普通同等学历文凭GED的励志故事,从他的经历中我们可以学到“有志者事竟成”,故选C项。
(23-24高一下·四川成都·阶段练习)Once upon a time, there was a small village in the center of a big forest. All the villagers were used to their robotic farm work and none of them had the imagination or the will (意愿) to try something new, except for one girl named Jo. Very few could read or write, and Jo was one of them.
One afternoon, when Jo was on one of her explorations in the forest, she came upon an abandoned cottage (废弃的小屋). Though she’d been warned to stay away from abandoned places, her curiosity got the best of her. She slid in and was amazed to find a room full of books! Jo’s excitement was huge when she realized she had found a hidden treasure.
She ran to tell the villagers everything, thinking that they would share her excitement but instead, she heard roars of laughter! Jo was confused by this reaction (反应) and a little hurt too, but she did not give up on her books.
She came to the cottage every day and got down to reading the books. For her, each page was an adventure with characters who challenged difficulties with their determination and who struggled for good. Knowing the power of stories in impressing on people the values of life, she decided to share the stories with the villagers, though she knew it would be a difficult journey. Making this her mission (使命), Jo started telling stories every day at her cottage.
In the beginning, only a few came to the readings. But word spread rapidly, causing more and more people to come, some of whom even traveled from far away to just listen to her stories. She also conducted workshops in which she taught people how to read and write. She was remembered and lived in her stories even after she was long gone.
1、[鼎尖教育]2024-2025学年高三逐梦星辰杯大联考语文试题
6、[鼎尖教育]2024-2025学年高三逐梦星辰杯大联考语文试题
2、[鼎尖教育]2024-2025学年高三逐梦星辰杯大联考政治试题
3、[鼎尖教育]2024-2025学年高三逐梦星辰杯大联考化学试题
1、[鼎尖教育]2024-2025学年高三逐梦星辰杯大联考语文试题
1、[鼎尖教育]2024-2025学年高三逐梦星辰杯大联考物理试题
【答案】C
【4题答案】
【答案】A
【5题答案】
【答案】C
【6题答案】
【答案】C
A.产生的泡沫可用于灭火
封
B.没有催化剂,过氧化氢不会分解
混合
发泡剂
过氧化氢
C.过氧化氢分解生成水和氧气
3、[鼎尖教育]2024-2025学年高三逐梦星辰杯大联考化学答案
版权声明:本文内容由互联网用户自发贡献,该文观点仅代表作者本人。本站仅提供信息存储空间服务,不拥有所有权,不承担相关法律责任。如发现本站有涉嫌抄袭侵权/违法违规的内容, 请联系我们,一经查实,本站将立刻删除。
