2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑)地理试题
2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑)地理试题于2025-03-22发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑)地理试题的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

本文从以下几个角度介绍。
- 1、2024年云南黑白卷答案
2、2024云南黑白卷
3、云南省2024三校高考
4、2024云南中考黑白卷答案
5、2024年云南中考黑白卷
6、云南黑白卷答案
7、2024云南三省联考试卷
8、2024云南黑白卷答案
9、2024年云南黑白卷
10、云南2024黑白卷答案
4、2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑)地理试题
4、2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑)化学试题
第二部分 英语知识运用(共三节,满分95分)
第一节:单项填空(共15小题,每小题1分,满分15分)
【1题答案】
【答案】B
【2题答案】
【答案】C
【3题答案】
Guardian Angels are people who travel on the New York subways and protect other passengers from criminals ( 罪 犯 ). They are volunteers: they don’t get paid anything to do this job. The Guardian Angels would never have appeared without a young man named Curtis Sliwa.
Forty-three years ago, if you’d wanted to travel home late at night on the New York subway, you wouldn’t have felt very safe. Luckily, on February 13, 1979, at 3:00 a. m. , the first safety patrol (巡逻)—called The Team— went into action. Curtis Sliwa and his friend Don Chin began to cleanup crime on one of New York’s toughest
subway lines, the Number 4 train. However, this was not a job for two, but a job for 13, so thirteen brave people walked into the last car of the Number 4 subway line in New York City—the “Mugger’s Express”. If they saw a danger of violence (暴力), they stopped it, using non-violent means. The group became known as the “Magnificent 13”.
The Magnificent 13 soon went from thirteen members to hundreds and they changed their name to the Guardian Angels Safety Patrol (GASP). At first, GASP faced opposition from the police, but they had the strong support of the public. Today, the Guardian Angels can be found all over the US. If you travel by subway, you will see them wearing red hats and white T-shirts. Although Guardian Angels are not armed, if they’re present, a criminal will think twice before committing a crime.
The Guardian Angels also train young people to join them in their fight against crime. They believe that if they train groups of volunteers to patrol dangerous areas in New York, the city will be safer for everybody. “If we had more volunteers, we would be able to reduce the problems many cities face: violence, crime, and drugs. ”
They have also started after-school training programs inside high schools and community centers. If young people visit the Guardian Angels Headquarters (总部), volunteers will talk to them about their work and will then guide them through the Times Square area. It’s fun. It’s safe and meaningful!
What is Paragraph 2 mainly about
6、2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑)历史试题
5、2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑) 试题
5、2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑)物理试题
4、2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑)数学试题
4、2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑)生物试题
6、2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑)历史试题
14.煤与水蒸气在高温条件下反应可得水煤气,其反应的化学方程式为C+H0商温X+H2,其中X
的化学式为
A.02
B.CO
C.C02
D.CH4
15.下列实验现象描述错误的是
…10
C.污染物X可能是C02
250
二氧化硫…1
D.当天不适合户外运动
PM2.5
父
3、2025届云南三校高考备考实用性联考卷(七)(白白白白黑黑黑)生物答案
版权声明:本文内容由互联网用户自发贡献,该文观点仅代表作者本人。本站仅提供信息存储空间服务,不拥有所有权,不承担相关法律责任。如发现本站有涉嫌抄袭侵权/违法违规的内容, 请联系我们,一经查实,本站将立刻删除。
