[炎德英才]名校联考联合体2025年春季高一第二次联考化学答案于2025-03-18发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了[炎德英才]名校联考联合体2025年春季高一第二次联考化学答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

试题答案

本文从以下几个角度介绍。

    1、名校联考联合体2024年春季高二期末联考化学答案
    2、名校联考联合体2024年秋季高一大联考化学
    3、名校联盟2024~2024学年高二12月联考化学
    4、2024年名校联盟优质校高三大联考化学
    5、名校大联考2024-2024学年度高三第二次联考化学
    6、名校联盟2024毕业班第二次考试化学
    7、名校联盟2024~2024学年高三4月联考(二)化学
    8、名校大联考2024-2024高三第五次联考化学
    9、2024普通高中名校联考信息卷模拟一化学
    10、2024~2024学年高三年级第一学期期末名校联考卷化学

4、[炎德英才]名校联考联合体2025年春季高一第二次联考政治试题


4、[炎德英才]名校联考联合体2025年春季高一第二次联考化学试题


water wears away rocks and carries away sand and small bits of rock. These minerals are
deposited in many places. Over time, the deposits build up into layers. 38 The weight of
the layers presses the bits of rock together. Water seeps through the layers, leaving minerals that
cement the bits together to form rock.
Some of the rocks formed by wind and glaciers are loess and tillite. 39 This yellow
rock covers large regions of the world. A rock made up of large bits of rock that have combined
together is called tillite.


45.Was it a nice dream ( )
A.Yes, it was. B.No, it wasn’t. C.We don’t know.
阅读短文,选择正确答案。
Tony is a pilot. He came to his old school yesterday. He is happy because his old school is very different now. Twenty year ago, it was small. There were only two small houses. Now, there are five tall buildings. Before, there was no gym in his school. Now, there is a new one. Tony was short when he was at school. And he couldn’t ride his bike well. He often walked to school. Now he is taller and stronger than before. He likes cycling very much. He goes cycling every weekend. He loves his teachers and likes his school very much.
46.Tony was _______ twenty years ago. ( )
A.a student B.a teacher C.a singer
47.Has his school changed a lot ( )


5、[炎德英才]名校联考联合体2025年春季高一第二次联考化学答案


1、[炎德英才]名校联考联合体2025年春季高一第二次联考地理答案


6、[炎德英才]名校联考联合体2025年春季高一第二次联考化学答案


5、[炎德英才]名校联考联合体2025年春季高一第二次联考数学答案


4、[炎德英才]名校联考联合体2025年春季高一第二次联考政治试题


5、[炎德英才]名校联考联合体2025年春季高一第二次联考 答案


D.反应过程中体系内积累的M2比M3多


【解析】沙尘天气,空气中含有较多的沙尘,沙尘天气主要的空气污染物是可吸入颗粒物。
14.【答案】B
【解析】A、在能源的供给端,要提升清洁能源生产的能力,重点建设一批清洁能源基地,实现多能互补,逐步提升非化石能源比重,故A符合新时代发展理念,不合题意;
B、减少公园绿地增加住宅建设不利于人与自然和谐共处,所以不能减少公园绿地增加住宅建设,故B不符合新时代发展理念,符合题意;
C、推动大气污染防治协同立法,有利于防治大气污染,有利于环境保护,故C符合新时代发展理念,不合题意;
D、降低PM2.5,做靓“雪山下的公园城市”,有利于防治大气污染,有利于环境保护,故D符合新时代发展理念,不合题意。
15.【答案】B


3、[炎德英才]名校联考联合体2025年春季高一第二次联考生物答案