重庆康德2025年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(一)1语文答案于2025-03-16发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了重庆康德2025年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(一)1语文答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

试题答案

本文从以下几个角度介绍。

    1、重庆康德2025年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(一)1数学试题


    6、重庆康德2025年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(一)1生物试题


    吃一些水果__________
    吃谷物__________
    吃肉类__________
    吃米饭__________
    吃面条__________
    吃面包__________
    喝饮料__________


    M: I had problems, too. You know, I usually come to school in my dad’s car. Well, it broke down this morning so he called a taxi for me. Luckily it drove quickly and I was here on time.
    W: You’re really lucky. I hope that we both get home more easily!
    (Text 10)M
    Today, I’m going to tell you about my hobby — hill running. My dad took me and my brothers out to do some hill running when we were little. When I was about fifteen, I joined a hill running club. There are some excellent runners in the club. They’re all really nice and often give me advice. What I love is being outdoors and finding all these beautiful places that I never knew about. We race against other clubs at the weekends. In these races, runners are told where to finish, but not how to get there. I think it is important to take a good map so you don’t get lost. Everyone starts together at the beginning, but later in the race you often find yourself running alone. Anyone can enter these races, but there are no T-shirts or medals for the winners. The most you get is a piece of cake! Hill running is not popular among my friends, but I just love it.
    1-5 CABCA 6-10 ACABC 11-15 ABCBC 16-20 BCABA
    本文是一篇应用文。文章主要介绍了四款可以让人在日常生活中更积极向上的 App。
    21.答案与解析:B 写作目的题。根据第一段的“Give these apps a try if you want to be more positive instead of being negative in your daily life.”可知,此处是介绍四款可以让人在日常生活中更积极向上的 App。选 B 22.答案与解析:A 细节理解题。根据第一款 App 中的“you'll receive one message per day with inspirational quotes from successful people from Monday through Friday”可知,它从星期一到星期五推送成功人士的励志名言。故选 A 项。


    2、重庆康德2025年普通高等学校招生全国统一 高考模拟调研卷(一)1语文答案


    2、重庆康德2025年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(一)1物理答案


    1、重庆康德2025年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(一)1地理答案


    4、重庆康德2025年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(一)1 答案


    1、重庆康德2025年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(一)1政治试题


    2、重庆康德2025年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(一)1语文答案


    取少量固体分别进行实验,下表方案中不合理的是( )
    选项 实验① 实验②
    A 观察固体颜色 与熟石灰粉末混合研磨
    B 观察固体颜色 加入溶液
    C 加入足量水 加入溶液
    D 加入足量水 加入溶液
    A.A B.B C.C D.D


    化学第1页
    (共8页)
    6.铈是一种常见的称土元素,右图为饰在元素周期表中的信息,
    下列有关铈的说法不正确的是
    58 Ce
    A.铈原子的核外电子数为58
    B.绅属于金属元素


    3、重庆康德2025年普通高等学校招生全国统一考试 高考模拟调研卷(一)1化学答案