毕节市2025届高三高考第二次适应性考试(毕节二诊)历史答案
毕节市2025届高三高考第二次适应性考试(毕节二诊)历史答案于2025-03-10发布,目前免费查试卷答案网站已经汇总了毕节市2025届高三高考第二次适应性考试(毕节二诊)历史答案的各科答案和试卷,更多试卷答案请关注免费查试卷答案网站。

本文从以下几个角度介绍。
- 1、毕节市第二次联考
2、2024年毕节市第二次联考试题
3、2024贵州省毕节市第二次诊考
4、2024毕节市第二次诊考
5、毕节市第二次联考答案
6、2024毕节市第二次联考答案
7、2024毕节二诊
8、2024毕节二诊
9、2024毕节市第二次诊断性考试
10、2024年毕节二诊理综
2、毕节市2025届高三高考第二次适应性考试(毕节二诊)地理试题
3、毕节市2025届高三高考第二次适应性考试(毕节二诊)生物试题
5. It is hot today.
P. Reddy started farming on his family’s land 16 years ago. His family used to know when it would rain and for how long, which meant they used to know when to plant. However, it has become so unpredictable, for sometimes there is too much rain and sometimes there is no rain at all.
To overcome it, agricultural research organizations in India have been working for years to engineer rice seeds that can survive in a changing climate and produce more grain with less water. For the past five years, Reddy has been experimenting with new kinds of rice across part of his 10-hectare field. He also grows some of the older kinds because there is a demand for them. He hopes that people will use these tougher seeds in a few years.
India is one of the world’s largest producers and consumers of wheat and rice. India has nearly 120 million farmers, most of whom have less than two hectares of land. Unpredictable rainfall, rising temperatures and increased pest problems all threaten their ability to grow food. Besides, the dangers to rice include saltier groundwater, heavy rainfall over short periods, long periods of drought and increasing nighttime temperatures. Some farmers are turning to methods of natural farming to deal with climate change, which leads to a fall in the yields. India is also urging the use of climate-adaptable seeds that result in better yields.
Now, in Rayanpet village, Reddy is preparing to plant rice seeds for the winter season in a few weeks. “It is good to keep trying new seeds, as after some time all of them will have some issues or the other,” Reddy said. “If the government can ensure we get good prices for our crops after harvest, I think that would help farmers like us a great deal.”
5.Why has P. Reddy been experimenting with new kinds of rice
A.To meet the demand for rice. B.To adapt to the change of climate.
C.To overcome the lack of water. D.To replace and supplement the old variety.
4、毕节市2025届高三高考第二次适应性 (毕节二诊) 答案
2、毕节市2025届高三高考第二次适应性考试(毕节二诊)历史答案
2、毕节市2025届高三高考第二次适应性考试(毕节二诊)政治答案
6、毕节市2025届高三高考第二次适应性考试(毕节二诊)数学答案
2、毕节市2025届高三高考第二次适应性考试(毕节二诊)历史试题
4、毕节市2025届高三高考第二次适应性考试(毕节二诊)数学答案
B. 燃气灶火焰呈黄色,可调小灶具进风口
C. 图书档案失火用干粉灭火器扑灭
D. 酒精灯被碰翻着火时,立即用湿抹布盖灭
10. 校园微型空气质量“监测站”的组装和使用可以提高同学们保护环境的意识。下列有关说法不正确的是
A. 空气质量指数越高,空气质量越好
B. 加强空气质量监测有利于调控工业布局、减少环境污染
C. 二氧化硫、一氧化碳、臭氧、、等是计入空气质量评价的主要污染物
【15题答案】
【答案】(1)CaCO3
(2)CaCO3+2HCl=CaCl2+H2O+CO2↑
(3)增大反应物的接触面积,使反应更快更充分
(4) ①. 漏斗 ②. 玻璃棒
【16题答案】
【答案】(1)形成液封,防止生成的气体从漏斗逸出
3、毕节市2025届高三高考第二次适应性考试(毕节二诊)化学答案
版权声明:本文内容由互联网用户自发贡献,该文观点仅代表作者本人。本站仅提供信息存储空间服务,不拥有所有权,不承担相关法律责任。如发现本站有涉嫌抄袭侵权/违法违规的内容, 请联系我们,一经查实,本站将立刻删除。
